Blogg

Lite sen sist

Helgen som gått har vi varit och gästat grannlandet Norge och ställt ut på söndagen men hejat på våra kompisar lördagen.

Vacker utställningsplats med magiska berg runt omkring
skjomen2
Denna bild är fotad lördag morgon vid åtta tiden...redan då var tältlägret uppsatt av de flesta som säkert var oroliga för om regnet skulle komma...
skjomen1
Men vid lunchtid så var det riktigt varmt och solen sken, blev som en gryta med alla berg runt omkring så vi blev alla lätt griljerade av den starka solen.
Kvällen blev det mkt skratt och gott att äta
Söndagen var Divans dag men en lång väntan innan det blev hennes tur...och riktigt bra gick det för lilltjejen..som faktiskt börjar bli stor nu.
bim-skjomen
Cert och BIM  och en mkt trött hund som skött sig prima under hela helgen.

Gick även super för vårat resesällskap Monica och Saffran blev BIR valp och BIG-3 valp bägge dagarna och Ewa och Samba blev BIR valp och BIG 3 valp lördag och BIG-2 valp söndag samt Alena och ryssarna som blev BIR valp och BIR bägge dagarna...träffade även andra hemmifrån som hade fina framgångar. Alltid roligt att se folk blir glada över sina fina framgångar...Stort grattis till er alla

Hemresan gick lätt med fina resultat i bagaget.. gick dock seegt sista biten då resesällskapet fick lite bilstrul men hem tog vi oss. Denna dag har gått som i lite dvala då man varit trött men vad gör väl det..redan nu planeras nya resor:)..

/Brittis

 

Blogghistorik